10. junija 2013 | Avtor: | Srečanja

MK Lutalice Gračanica – 2013

Člani MK Lutalice so letos organizirali že šesto moto srečanje, ki se je dogajalo 7. in 8.junija na zelo lepi lokaciji nad Gračanico v Bosni in Hercegovini. Kot večina letošnjih vikendov tudi ta ni minil brez dežja. Ker za nas Kurente ni ovir, smo se seveda udeležili tega srečanja. Deževalo je že nekaj dni v času priprav. Teren je bil  precej razmočen. Kot da to ni bilo dovolj, je deževalo še v petek zvečer in ponoči na soboto. Tisti, ki smo šotorili v kampu, smo se zjutraj prebudili na še bolj razmočenem terenu. V soboto smo si ogledali Gračanico in malo posedeli v bifeju od predsednika moto kluba. Ker so bile ta dan demonstracije za matične številke otrok, smo se malo pogovorili s protestniki  in se slikali z njihovim  bobnarjem.

Potem smo se pozanimali, kje lahko dobimo kakšno pečenje. Poslali so nas v smeri moto srečanja na sosednji hrib, kjer smo si privoščili zelo dobro pečeno jagnje. Po poti do  gostilne nas je seveda moralo malo namočit, ker že par ur ni bilo dežja. Proti večeru smo se vrnili na naš hrib. Ker je bilo že ogromno motorjev, je bil problem  dobiti prostor kamor bi postavil motor.

Sledila je prava motoristična zabava pozno v noč. Dež se je  poslovil in zjutraj, ko smo se prebudili, je sijalo sonce. Šotori so bili suhi, tako da smo jih lahko hitro pospravili. Dobri gostitelji nas seveda brez zajtrka niso pustili domov. Po dobrem zajtrku je sledila pot domov.

Komentiraj